hei kaikille! olen siis aivan uusi kirjoittelija joukossanne . en vielä taida tätä bloggailuhommaa, mutta oppia ikä kaikki. Olen tykännyt käydä katselemassa teidän muiden teoksia ja kyllä vaan, helmiä on!! Aloitin tän harrastuksen juuri kakkuleipureiden innoittamana ja ilokseni olen huomannut, että kondiittorin työ voi ja elää hyvin. Itsekin ammattiin lukeneena vuonna 98, mutta päivääkään en ole työtä tehnyt. Aikoinaan oli halu oppia  suklaa-ja sokeritöitä ja pääsinkin mestarin oppiin, mutta hänellä pieni liike, eikä erikoistöillä kysyntää niin tein sitten leipurin töitä: tein taikinoita, paistoin munkkeja, tein myös kakkupohjia ja erilaisia massoja myöskin tilaustavaraa joskus. Opit/taidot käyttämättöminä kadonneet. Harmi vain. Hurahdin ravintola-alalle ja olenkin viettänyt tiskin takana muutamia vuosia. Olen viihtynyt todella hyvin. Huomaan että kiireinen työ sopii vaikka työajat ovat mitä ovat. Ennen lapsia ei haitannut, mutta nyt kun on perhettä, niin jotenkin sen joulunkin haluaisi viettää lapsen kanssa... Elikäs ennen kun tästä tulee romaani niin tarkoitukseni on ottaa teiltä oppia ja neuvoja jos vaikka kehittyisi samoihin mittoihin. Harjoitukseni näytän täällä.