Tein tänään huomista äitienpäivää varten itselleni juustokakun  

irtopohjavuoka halk. 22cm

8 kpl digestivekeksiä

50 g margariinia ei sulateta

200 g philadelphiatuorejuustoa naturel

2,5 dl  Flora vispiä

4 kpl liivatelehtiä

puolikas kahvikuppi valmista kahvia

1 tl vanilliinisokeria

2-3 rkl tomusokeria

 

vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla ja sekoita pehmeä rasva keksimurujen kanssa massaksi.

Painele keksiseos tiiviisti vuoan pohjalle ja laita kylmään odottamaan. Laita liivatteet kylmään veteen pehmenemään, vatkaa kerma vaahdoksi, lisää tuorejuuston joukkoon vanilliinisokeri sekä keitä kahvia. Puristele enimmät vedet liivatteista ja liuota ne kuumaan kahviin ja sekoita tuorejuuston joukkoon. Viimeiseksi lisää vaahdotettu kerma varovasti sekoittaen. Mausta tomusokerilla. Maistele seosta ja lisää sokeria maun mukaan. Kaada seos vuokaan ja anna hyytyä ainakin 3 tuntia. Aluksi täyte todella juoksevaa.